Modul 123 kurýr/123 kuriér

123 kuryr

Přepravních možností není nikdy dost. Zákazníci e-shopů oceňují, pokud si mohou vybrat z více možných dopravců takového, který jim bude vyhovovat cenou, rychlostí dodání a zvládne předvánoční nápor balíků. Proto jsme se rozhodli zařadit do našeho e-shopového řešení nový modul určený pro Prestashop ve verzi 1.7, který přidává možnost volby dopravce 123 kurýr/123 kuriér. Tato přepravní společnost velmi úspěšně podniká na Slovensku, kde se jí od roku 2005 podařilo vybudovat vlastní distribuční síť a poskytuje komplexní nabídku služeb v oblasti balíkové logistiky. Své služby rozšířila i do ČR, kde nabízí služby pod dceřinou společností 123 kurýr. Nyní služby těchto dopravců mohou využívat i zákazníci elektronických obchodů na Prestashopu 1.7

Co nový modul 123 kurýr umí?

V novém modulu 123 Kurýr/123 Kuriér lze nastavit mnoho zajímavých funkcí, jako například nastavení ceny podle hmotnosti zásilky, hromadné zpracování objednávek, tisk štítků objednávek na jednotlivé dny přímo z administrace e-shopu, nastavení extra služeb k dopravě, správa více ID adres pro odesílání, napojení na API a další. Hlavně však umožňuje majitelům e-shopů snadno nastavit rychlou, flexibilní a cenově dostupnou přepravu zásilek v rámci České republiky a Slovenska.

Vývoj na modulu neustále pokračuje, v současné chvíli pracujeme na integrací odběrných míst.

Modul je k dispozici zdarma ke stažení zde

 

123 kuryr

Článek připravila společnost 1Presta ve spolupráci s digitální agenturou PPC Profits, která realizuje SEOPPC reklamue-mailingsprávu sociálních sítísprávu zbožových vyhledávačů a obsahový marketing.

Byl článek užitečný?

Ohodnoťte článek

Průměrné hodnocení 5 / 5. Vote count: 6

Článek ještě nebyl hodnocen. Buďte první!

Sledujte nás: