Napojení PrestaShopu na platební bránu Comgate

Napojení platební brány? Díky ComGate Modulu PrestaShopu hračka!

Máte e-shop a rádi byste ho napojili na platební bránu?
Pak je tu pro Vás ComGate Modul Prestashop!

Na platební bránu ComGate se spoléhá už přes 4 000 zákazníků. U této české firmy můžete podepsat smlouvu online a bez jakýchkoliv aktivačních poplatků. Z běžných transakcí Vám neúčtuje fixní poplatky, ale pouze procento z plateb, které začíná již na 0,79 %. Platby prostřednictvím platební brány převádí na Váš bankovní účet denně a zdarma. Platební brána ComGate navíc podporuje řadu měn i jazyků a akceptuje všechny běžné platební karty.

Díky našemu modulu ComGate Modul Prestashop si budete moci platební bránu ComGate jednoduše napojit na Váš e-shop. Jedinou podmínkou je, že musí využívat bezpečnostní protokol HTTPS. Prvním krokem je založení účtu u firmy ComGate, pak už jen stačí mít náš modul. Obsahuje jednoduchou konfiguraci – celé nastavení zvládnete sami během pár minut.

Výhody modulu ComGate PrestaShop

Zvolíte si, jaký bude mít objednávka stav po zaplacení, při čekání na platbu nebo při neúspěšné platbě. Dále můžete určit, kterými měnami budou moci zákazníci Vašeho e-shopu platit. Jste zvědaví, zda a jak vše funguje? Před finálním spuštěním si můžete platební bránu vyzkoušet v testovacím režimu.

Připadá Vám to celé složité? Není čeho se bát, máme pro Vás k dispozici balíček s podporou a zprovozněním platební brány. Se vším Vám rádi pomůžeme tak, aby ComGate Modul Prestashop posunul Vaše online podnikání blíže Vašim cílům. Máte zájem? Napište nám!

Byl článek užitečný?

Ohodnoťte článek

Průměrné hodnocení 5 / 5. Vote count: 12

Článek ještě nebyl hodnocen. Buďte první!

Sledujte nás: