Postaráme se o váš Prestashop

prestashop

Pomůžeme vám proměnit váš Prestashop v tiskárnu na peníze. Během posledních let zákazníci dramaticky mění své chování. Stále méně lidí totiž považuje za nutné chodit do obchodů osobně. Vždyť objednat si zboží online je tak jednoduché! Stačí jen několik kliknutí a kýžený produkt jim kurýrní služba doveze až domů. Stále více obchodníků proto chápe, že jen s kamenným obchodem si dnes již nevystačí. Budoucnost zkrátka patří e-shopům.

Aby však váš e-shop byl skutečně úspěšný, musí nejprve prorazit v konkurenci ostatních, a to nejen kvalitou produktů a cenou. I když je cena a kvalita zboží samozřejmě velmi důležitá, záleží u e-shopů také na funkčním technickém řešení, přizpůsobeném na míru potřebám zákazníků. Pokud proto hledáte e-shopové řešení, které je rychlé, funkční, spolehlivé a navíc cenově dostupné, PrestaShop je jasnou volbou.

Nabízíme e-shopová řešení PrestaShop, na míru přizpůsobená potřebám vašich zákazníků

Dobře víme, že zprovoznit a vyladit elektronický obchod tak, aby přinášel maximální zisk, není pro začátečníky snadné. Pokud se o něco takového snažíte bez dostatečných zkušeností, pravděpodobně přicházíte o peníze a zcela jistě o drahocenný čas, který můžete věnovat rozvoji jiných aspektů vašeho podnikání. My vás těchto starostí rádi zbavíme. Zajistíme pro váš PrestaShop vše od kvalitního a rychlého hostingu a programování modulů, přes vytvoření poutavého grafického designu, až po pravidelnou údržbu e-shopu a prvotřídní zákaznickou podporu.

S PrestaShopem máme více než 11 let zkušeností

Naše společnost 1Presta je jediným autorizovaným partnerem PrestaShopu v České republice a na Slovensku. Za více než jedenáct let, kdy se věnujeme úpravám a správě Prestashop obchodů jsme se naučili, jak dostat z tohoto e-shopového řešení maximum. Naši zkušení programátoři, kteří jsou všichni certifikovanými PrestaShop specialisty, dokážou s touto platformou opravdová kouzla.

Ostatně, podívejte se sami. Naší nejlepší vizitkou jsou pozitivní reference zákazníků a rostoucí tržby e-shopů, jako jsou například Timeout, Kara, Noise.kitchen, CleverMinds nebo HavlikovaApoteka. Chtěli byste mít stejně krásný a úspěšný e-shop? Ozvěte se nám!

S čím vším vám dokážeme pomoci?

  • Přechod od konkurence: Nejste spokojeni se stávajícím e-shopovým řešením u konkurence a rádi byste konečně získali funkční a rychlý e-shop, se kterým nebudete mít zbytečné starosti? Vše zajistíme za vás. Převedeme váš e-shop na platformu PrestaShop a postaráme se o to, aby fungoval tak skvěle, jak jen to je možné. Samozřejmostí je pro nás důkladné zálohování vašich dat, aby přesun e-shopu proběhl bez jakýchkoli zádrhelů.
  • Programování PrestaShopu: Budujete nový e-shop a rádi byste si přizpůsobili jeho jednotlivé funkce k obrazu svému? Naši zkušení programátoři vám jej upraví přesně na míru požadavkům vašeho podnikání. Přizpůsobíme jednotlivé funkce obchodu tak, aby se vám snadno používaly a vaši zákazníci neměli problém najít a zakoupit jakýkoli produkt z vaší nabídky.
  • Správa PrestaShopu: Víme, že správa technických záležitostí e-shopu může být pro někoho obtížná a frustrující. Svěřte ji proto raději nám. Naši certifikovaní PrestaShop specialisté zajistí správu a bezchybný chod vašeho elektronického obchodu, a vám tak uvolní ruce pro zajištění růstu vašeho podnikání.
  • Technická podpora: Základem úspěchu každého e-shopu je jeho dokonalá funkčnost. Dobře si uvědomujeme, že jakákoli porucha může znamenat velké finanční ztráty. Proto jsme neustále připraveni promptně vyřešit jakýkoli problém či poruchu vašeho PrestaShopu, tak abyste mohli co nejrychleji začít znovu prodávat.
  • Optimalizace pro vyhledávače (SEO): Vyhledávače jako Google či Seznam jsou významným zdrojem kvalitní návštěvnosti, bez které se málokterý online obchod obejde. Naši SEO specialisté se postarají o to, aby se váš e-shop zobrazoval při vyhledávání vhodných klíčových slov co nejvýše, což vám zajistí efektivní zdroj návštěvnosti a potenciálních zákazníků.
  • Poutavý design e-shopu: Je známo, že vzhled prodává. Exkluzivní a uživatelsky přívětivý design zajistí, že se zákazníci budou na vašem e-shopu cítit skvěle a budou se sem rádi vracet. Nabízíme desítky unikátních šablon pro PrestaShop, z nichž každou přizpůsobíme přesně na míru vašemu podnikání. Samozřejmostí je dokonalé responzivní zobrazení, díky kterému bude váš e-shop perfektně optimalizován pro návštěvníky, kteří nakupují prostřednictvím svých mobilních telefonů.
  • Praktické moduly: Bez modulů, které přizpůsobují e-shop českému prostředí a zákonům, rozšiřují jeho funkce nebo přidávají nové možnosti, se dnes žádný moderní e-shop neobejde. Nabízíme moduly, které zajistí napojení e-shopu na nejrůznější platební brány, modul, který dokáže automaticky generovat zálohové faktury, dodací listy, dobropisy a další dokumenty které vyžaduje česká legislativa, modul na dobírky podle jednotlivých dopravců, GDPR modul, nebo modul zajištující ukládání cookies.
  • Rychlý a spolehlivý hosting: Pro správnou funkci e-shopu, jeho důvěryhodnost a uživatelskou přívětivost je extrémně důležité rychlé načítání a funkčnost bez výpadků. Proto pro naše zákazníky zajištujeme kvalitní hostingové služby, přesně vyladěné pro potřeby PrestaShop platformy. Naše výkonné servery jsou uloženy v jednom z největších datových center Evropy a připojeny přímo k páteřní síti.

Získejte více informací o PrestaShopu

Vytvořit z e-shopu stroj na peníze není jednoduché. Pokud se rozhodnete čelit svým konkurentům sami, budete potřebovat velké množství informací, které by vám daly konkurenční výhodu. Jeden z neucelenějších souborů informací o PrestaShopu, online marketingu, optimalizaci pro vyhledávače a provozování e-shopu naleznete na našem blogu.  Pravidelně zde přidáváme aktuální články, ze kterých se dozvíte spoustu důležitých informací a návodů, které vám pomohou posunout váš byznys na vyšší úroveň.

Kromě blogu provozujeme také YouTube kanál, kde naleznete spoustu názorných video návodů, s jejichž pomocí se naučíte nejen jak dokonale ovládat všechny možnosti a funkce PrestaShopu, ale také jak si svépomocí provést některé úpravy. Pro další informace a novinky můžete navštívit i naše stránky na Facebooku a Instagramu.

Prestashop je ideální řešení pro malé i velké e-shopy

Prestashop dokáže velmi efektivně uspokojit potřeby všech majitelů online obchodů. Jeho modulárnost a variabilita umožňuje obrovské množství úprav, takže je možné na jeho základě vytvořit e-shop na míru jakémukoli typu podnikání. Vzhledem k tomu že jde o Open source program, který je v základu zdarma, jsou jeho úpravy a správa mnohem levnější, než u konkurenčních systémů. Pokud chcete, aby váš e-shop využil skutečně 100 % svého potenciálu, obraťte se na nás. Pomůžeme vám vytvořit z PrestaShopu výkonný nástroj, který zajistí vašemu byznysu raketový růst.

Byl článek užitečný?

Ohodnoťte článek

Průměrné hodnocení 5 / 5. Vote count: 4

Článek ještě nebyl hodnocen. Buďte první!

Sledujte nás: