PrestaShop vydal aktualizaci 8.1 zaměřenou na zážitek uživatelů i obchodníků

PrestaShop 8,1

PrestaShop, jedna z předních platforem pro online obchodování, nedávno ohlásila novou aktualizaci verze 8.1, která přináší řadu vylepšení a novinek pro uživatele i majitele e-shopů. Tato aktualizace se zaměřuje na zlepšení uživatelského zážitku, rychlosti načítání a nástrojů pro správu a růst online obchodů.

Mezi hlavní novinky této aktualizace patří:

  1. Pokročilé Nástroje Personalizace: Nová verze PrestaShopu nabízí rozšířené možnosti personalizace pro obchodníky. To umožňuje vytvářet individuální nabídky, akční nabídky a doporučení produktů na základě jedinečných preferencí a chování zákazníků. Tímto způsobem lze efektivněji oslovit zákazníky a zvýšit konverze.
  2. Vylepšená Správa Inventáře: Verze 8.1 přináší nové nástroje pro správu inventáře a skladových zásob. Obchodníci mohou snadno sledovat dostupnost produktů, automaticky aktualizovat stav zásob a efektivně plánovat doplňování zásob.
  3. Optimalizace Pro Mobilní Zařízení: Moderní design a responzivní layout byly důležitými faktory pro PrestaShop již dříve, ale v aktualizaci 8.1 byla tato oblast ještě více zdokonalena. Uživatelé mohou očekávat ještě lepší zobrazení a pohodlnější nakupování na mobilních zařízeních.
  4. Rozšířené Statistiky a Analýzy: Nová verze poskytuje rozšířené nástroje pro sledování statistik a analýz návštěvnosti a prodejů. To umožní obchodníkům lépe porozumět chování zákazníků a provádět informovaná rozhodnutí pro růst e-shopu.
  5. Zabezpečení a Ochrana Dat: PrestaShop klade v aktualizaci 8.1 velký důraz na zabezpečení a ochranu dat zákazníků. Byly implementovány nové bezpečnostní opatření a pravidelné aktualizace, aby se minimalizovala rizika spojená s kybernetickými hrozbami.

Tato nová aktualizace ukazuje, že PrestaShop stále posiluje své postavení jako jedna z nejvýznamnějších platforem pro e-commerce. Pokud provozujete online obchod postavený na PrestaShopu, může být výhodné provést upgrade na verzi 8.1 a využít nové nástroje a vylepšení pro posílení vašeho e-shopu.

Článek připravila 1Presta

Byl článek užitečný?

Ohodnoťte článek

Průměrné hodnocení 5 / 5. Vote count: 2

Článek ještě nebyl hodnocen. Buďte první!

Sledujte nás: