Co je nového u 1Presta.cz?

1presta

Podzim nám zaklepal na dveře a pro většinu on-line obchodníků pomalu začíná hlavní sezóna roku. Ani my v 1Presta.cz nezahálíme – připravili jsme si pro majitele e-shopů novinky, které jim pomohou efektivněji zvládnout předvánoční sezónu. Přepravní společnost, která zvládne předvánoční nápor balíků. Modul pro efektivnější komunikaci se zákazníky. Víte že, České dráhy využívají naše služby pro svůj nový e-shop?

 

Modul 123 kurýr/123 kurier 

Samostatný článek o modulu naleznete zde

 

Modul IPEX pro zákaznickou podporu

Udržovat co nejtěsnější kontakt se svými zákazníky by mělo být cílem každého on-line obchodníka. K tomu vám pomůže například modul IPEX, který nyní můžete využít ve vašich elektronických obchodech běžících na Prestashopu. Modul IPEX je ideální pro zákaznickou podporu – dokáže zajistit a urychlit komunikaci s vašimi zákazníky a pomůže je udržet dlouhodobě spokojené. A spokojený zákazník se k vám bude rád vracet – zajištění dokonalé a příjemné komunikace bude mít za následek i zvýšení CVL – Customer Lifetime Value.

 

Oba moduly vám pomůžeme nastavit.


E-shop pro České dráhy

E-shopové řešení od 1Presta.cz si oblíbili zejména střední společnosti a podnikatelé, kteří díky němu mohou získat vyladěný, funkční e-shop, který stačí jen naplnit zbožím a začít prodávat. Mezi naše klienty však patří i takoví průmysloví giganti, jako jsou například České dráhy kterým vyvíjíme nový eshop.

Sháníte eShop-rychle na pár kliknutí, který si snadno postavíte sami?

Potřebujete e-shop od 1Presta na míru, který bude nabízet zákazníkům specifické služby?

Článek připravila společnost 1Presta ve spolupráci s digitální agenturou PPC Profits, která realizuje SEOPPC reklamue-mailingsprávu sociálních sítísprávu zbožových vyhledávačů a obsahový marketing.

Byl článek užitečný?

Ohodnoťte článek

Průměrné hodnocení 5 / 5. Vote count: 8

Článek ještě nebyl hodnocen. Buďte první!

Sledujte nás: